CPV BEDANKT URKERS GREETJE, TONY, TEUN, DE VRIENDENLOTERIJ, MARBLE MANIA VOOR TOP BEDRAG!

Wat een geweldig bedrag is er beschikbaar gesteld voor Coördinatie Platform Vermissing tijdens de uitzending van zaterdag 25 maart op SBS6 in het entertainment programma Marble Mania. Dit hadden wij nooit kunnen bedenken. 30.000 euro! Greetje speelde voor de CPV.

Ook Tony en Teun hebben een prachtig bedrag van 5000,- euro mogen ontvangen voor de SOAD uit Urk en de Alzheimer Stichting.

Wat Coördinatie Platform Vermissing er mee gaat doen, gaan wij in onze vergadering volgende week bespreken. We willen het bedrag zo goed en effectief mogelijk benutten en inzetten, dat ten goede komt van onze zoekacties naar vermiste personen. Enkele opties zijn in beeld, bijvoorbeeld sparen voor vervanging voor ons vervoer, de communicatiewagen. Dat is al een oudje en moet echt bijna met pensioen volgens alle regelgevingen. (En daar willen wij ons wel aan houden.) En dat kost geld. Zolang het bedrag op de rekening staat, staat het voorlopig goed. We gaan het zeker zinvol inzetten en laten het jullie weten.

Bedankt nogmaals namens bestuur/ alle teamleden en vrijwilligers van de CPV! Dit hadden wij niet kunnen bedenken! Heel mooi! CPV is een ANBI stichting en afhankelijk van donaties, sponsoring en giften. Uw geld komt goed terecht. Kijk gerust op onze website www.cpv-nl.nl en volg ons op facebook en instagram.

Foto’s: William Rutten