ZOEKTOCHT NAAR VERMISSING VAN SANNE EN HEBE –

Sinds maandagmiddag 17 oktober 2022 waren Hebe en haar begeleidster Sanne vermist. Hebe werd opgehaald vanaf Raamsdonkveer om naar huis te gaan in Vught. De twee zijn nooit aangekomen. Op 18 oktober werd er een amber alert uitgegeven voor Hebe. Ook de CPV werd opgeroepen om te helpen zoeken. Het team uit Urk coördineerde i.o.v. / i.s.m. de politie de burger- vrijwilligers vanaf Drunen.

ANP19 oktober 2022, 23:06 –
Sanne (26) en Hebe (10), die woensdagavond met hun auto in het water zijn teruggevonden, zijn volgens de politie waarschijnlijk van de weg geraakt en verongelukt. De plek waar ze van de weg raakten, knooppunt Empel bij Den Bosch, staat bekend als een plaats waar de afgelopen jaren vaker ongevallen zijn gebeurd. Op de plek van het ongeval ontbreekt een vangrail.

De hele week waren er al vele vrijwilligers naar de twee meiden op zoek.
We hebben met de CPV daarom een gezamenlijk bericht uitgedaan:

GEZAMENLIJK BERICHT:
De intensieve inzet de afgelopen dagen is triest tot een einde gekomen. Sanne en Hebe zijn gevonden maar wat hadden we zo enorm op een andere afloop gehoopt. Wij, als betrokken organisaties, danken de politie voor hun enorme inzet en wensen de familie en vrienden heel veel sterkte met het verlies van lieve Sanne en Hebe.

Namens alle vrijwilligers,

Veteranen Search Team
Stichting reddingshonden RHWW
SRO Samenwerkende Reddingshonden Organisatie
Coördinatie Platform Vermissing