ZOEKACTIE NAAR PAULUS DANIELS – Na een dag lang intensief zoeken naar de vermiste Paulus Daniels (58) te Lelystad leverde de inzet helaas niets op. De familie van Paulus deed een laatste noodoproep bij Coördinatie Platform Vermissing. Vandaag zondag 29 januari werd dit uitgevoerd op de verjaardag van de vermiste Paulus.

Het hele gebied is zorgvuldig afgezocht door vrijwilligers die zich konden aanmelden. Te voet, met magneetvissers, per quad, met diverse boten uit Urk die assistentie verleend hebben, Reddingsbrigade Lelystad en diverse drone teams. Tussen 10.00 tot 17.00 uur zonsondergang hebben teams vrijwilligers in en om Lelystad op gecoördineerde wijze gezocht. Ook de familie van Paulus zocht mee. Er werd met name gezocht in de kanalen en wateren met medewerking van SOAD Urk. Daarnaast keek men uit naar de grijze Citroen C4, waarin Paulus waarschijnlijk vermist werd. De zoekactie werd gedaan door meer dan 200 vrijwilligers. Ondanks de enorme opkomst en inzet, mocht het helaas niet baten en werd Paulus niet op zijn verjaardag gevonden.

Coördinatie Platform Vermissing wenst de familie heel veel sterkte toe en hoopt dat de vader van Tim, Sem en Romee zo spoedig mogelijk gevonden wordt. CPV bedankt iedereen voor zijn/haar komst en hulp vandaag.