Op zaterdag 7 oktober 2023 overhandigde Jan Verbruggen van Verbruggen Bedrijfswageninrichting een geheel gesponsorde, compleet ingerichte aanhanger aan Coördinatie Platform Vermissing (CPV). Verbruggen heeft in samenwerking met Sortimo Nederland en Victron Energy de inrichting van onze materiaalwagen gesponsord. Voorzitter CPV, Teun Hakvoort: ,,Met deze materiaalwagen kan de CPV veel professioneler en efficiënter ingezet worden bij vermissingen. Ons team heeft een aantal dagen samengewerkt bij Verbruggen in Kampen om alles naar wens in te richten.”

Verbruggen, gespecialiseerd in bedrijfswageninrichting, gaf de CPV deskundig advies over de juiste producten en indeling. Jan Verbruggen: ,,Ik vind de CPV een mooi initiatief. Vooral wat dit team heeft opgezet en het beoogde doel. Wij zeiden meteen ‘wij gaan jullie helpen’.”

Praktische inrichting

,,De CPV materiaalwagen is nu voorzien van een doordachte Sortimo Globelyst 4 indeling, waarbij alle inzetmaterialen overzichtelijk zijn opgeslagen waarmee een snelle inzet mogelijk is. Daarnaast is de materiaalwagen uitgerust met een stroomvoorziening van Victron Energy. Uitgevoerd met een EasySolar, zonnepanelen en een 12 Volt accu”, legt Verbruggen uit.

Hakvoort: ,,Niet alleen de indeling, maar ook op technisch vlak kregen wij een perfect advies voor een eigen energiesysteem om zelfvoorzienend te zijn tijdens een zoekactie. Ook hebben wij zonnepanelen, een accu en omvormer van het merk Victron Energy gekregen. Verlichting werd van de juiste bediening voorzien en verschillende stopcontacten met beveiliging zijn geïnstalleerd. Hiermee kunnen wij volledig zonder stroom op iedere willekeurig plaats worden ingezet. De materiaalwagen is duurzaam vanwege zijn eigen opwekking van stroom door de zonnepanelen.”

FOTO: CPV bedankt Verbruggen Bedrijfswageninrichting voor de fijne samenwerking en dit erkentelijk gebaar. (zie foto v.l.n.r. Tjeerd Hoekstra, Jan Verbruggen, Teun Hakvoort en Dave Mazereeuw)

Verbruggen Bedrijfswagen Inrichtingen